Loodusfoto üleskutse: märka kevadet!

Mirjam Mäekivi
, Postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaauhinnaks on pildil näha olev kilejakk.
Peaauhinnaks on pildil näha olev kilejakk. Foto: Peeter Langovits

Kuigi kalendri järgi algas ööl vastu 21. märtsi kevad, siis looduses kevademärke veel napib. Seetõttu otsustas Postimees.ee pikendada märtsi alguses käivitatud fotokonkurssi, kuhu ootame teie pilte saabuvast kevadest.

Teie pilte looduse tärkamisest ootame aadressile loodusfoto@postimees.ee! Huvitavamad pildid avaldame ilma- ja loodusuudiste eriküljel ilmajaam.ee ja kasutame neid ka edaspidi uudiste illustreerimisel.

Esialgu oli konkursi lõpptähtajaks määratud astronoomilise kevade alguse päev, 21. märts, ent toimetus otsustas võistluse tähtaega pikendada seni, kuni kevad juba käegakatsutav.

Konkursi lõppedes valib toimetus fotograafide kaasabil välja parima pildi, mille autor saab auhinnaks Postimehe kilejope (vt pildilt nr 2), mis kevadist tuult ja vihma trotsida aitab. Ülejäänud pildisaatjate vahel jagame viis Postimehe šokolaadi.

Pilti saates lisage sellele kindlasti pildi autori ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed (et saaksime teiega auhinna võitmise korral ühendust võtta) ning väike kirjeldus, kus ja mida pildistatud on. Ilma autori nimeta pilte ei avaldata!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles