Galerii: lugeja märkab kevadet, 1. osa!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees.ee kuulutas kevade lähenemise puhul välja loodusfoto konkursi, kuhu ootame lugejate pilte kevademärkidest. Juuresolev galerii koondab endas pilte, mis saadetud 9.-20. märtsini. Värskeid pilte näeb uues galeriis.

Teie pilte looduse tärkamisest ootame aadressile loodusfoto@postimees.ee! Huvitavamad pildid avaldame ilma- ja loodusuudiste eriküljel ilmajaam.ee ja kasutame neid ka edaspidi uudiste illustreerimisel.

Esialgu oli konkursi lõpptähtajaks määratud astronoomilise kevade alguse päev, 21. märts, ent toimetus otsustas võistluse tähtaega pikendada seni, kuni kevad juba käegakatsutav.

Konkursi lõppedes valib toimetus fotograafide kaasabil välja parima pildi, mille autor saab auhinnaks Postimehe kilejope, mis kevadist tuult ja vihma trotsida aitab. Ülejäänud pildisaatjate vahel jagame viis Postimehe šokolaadi.

Pilti saates lisage sellele kindlasti pildi autori ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed (et saaksime teiega auhinna võitmise korral ühendust võtta) ning väike kirjeldus, kus ja mida pildistatud on. Ilma autori nimeta pilte ei avaldata!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles