Lähipäevil on oodata nullilähedase temperatuuriga muutlikku ilma

Elisabeth Kungla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lörtsi, vihma ja lume segu Tallinna kesklinnas.
Lörtsi, vihma ja lume segu Tallinna kesklinnas. Foto: Mihkel Maripuu

Lähipäevil suuri külmakraade oodata ei ole, küll aga toob iga päev lund, lörtsi ja saartel vihma. Sõidukijuhid peaksid olema ettevaatlikud, sest võib esineda ka jäidet.

Homme tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nii lund, lörtsi kui ka vihma. Sõidukijuhid peavad olema ettevaatlikud, sest võib esineda jäidet. Puhub läänekaare tuul 4-10, saartel loodetuul puhanguti 15 m/s. Soojakraade tuleb kuni +4 kraadi.

Ka neljapäev toob pilves selgimistega ilma. Mitmel pool jätkub lume ja lörtsisadu, saartel ja läänerannikul tuleb ka vihma. Puhub läänekaare tuul 2-8, saartel loodetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur jääb nii öösel kui ka päeval vahemikku 0 kuni -4 kraadi, saartel tuleb kohati sooja 2 kraadi.

Sarnane ilm jätkub ka reedel. Sajab lund, lörtsi, saartel vihma. Õhutemperatuur jääb vahemikku -4 kuni +1 kraadi.

Laupäeva öösel ja päeval on oodata pilves selgimistega ilma, mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Puhub põhja- ja loodetuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Öösel tuleb külma 2-9, päeval jääb õhutemperatuur vahemikku 0 kuni -5 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles