Tartu maraton piirab Lõuna-Eestis liiklust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu maratoni start Otepääl.
Tartu maratoni start Otepääl. Foto: Sille Annuk

Seoses Tartu maratoniga keelatakse sõidukite liiklus täna õhtul kella19st kuni homme kella 11ni Otepää-Nüpli-Sihva maanteel Servamäe-Hobustemäe lõigul.

Homme on ajutisi liikluse sulgemisi ja muid piiranguid kõigis kohtades, kus maratonirada ristub maanteedega, vahendas maanteeinfokeskus.

Pärastlõunal olid suuremad riigimaanteed puhtad või puhaste sõidujälgedega, kinnisõidetud lumega teelaiendustel ja kohati sõidujälgede vahel. Väiksemad teed on kaetud kinnisõidetud lumega, jäised ja kohati rooplikud.

Ilm oli selge, nähtavus hea ning teepinna temperatuurid vahemikus –8° kuni -16°.

Sõidukitele tegeliku massiga kuni 2,5 tonni on täna avatud:

  • kella 18.00ni Haapsalu-Noarootsi 3,5 km pikkune jäätee, mis algab Haapsalus Suur-Mere tänava lõpust ja lõpeb Noarootsis Österby sadamas. Infotelefon 506 6224.
  • kella 17.30ni Rohuküla ja Hiiumaa vaheline 25,5 km pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Rohuküla sadamast ja Hiiumaalt Sarvelt. Infotelefon 5334 5790.    
  • kella 17.30ni Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 17 km pikkune jäätee pealesõitudega Hiiumaalt Tärkmalt ja Saaremaalt Triigi sadamast. Infotelefon 5669 7075.
  • kella 17.30ni Rohuküla ja Vormsi vaheline 9,5 km pikkune jäätee pealesõitudega Rohuküla ja Sviby sadamatest. Infotelefon  473 1374.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles