Nädala alguspäevil on oodata sooja sügisilma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisilm.
Sügisilm. Foto: Elmo Riig / Sakala

Baltimaade kohal tugevnev kõrgrõhuala hoiab veel paar päeva Atlandi tsüklonid kaugemal, mistõttu on nädala algul oodata rahulikku ja sooja sügisilma, teatas ilmateenistus.

Öösel vastu esmaspäeva on selge taeva all sisemaal küll üpris jahe, kuid päeval on isegi poolpilves taevaga maksimum kohati 18 kraadi lähedal.

Esmaspäeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on 14 kuni 18 kraadi.

Teisipäeva ööseks prognoosib ilmateenistus pilves selgimistega olulise sajuta ilma. Mitmel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 6 meetrit sekundis. Sooja on 4 kuni 9, rannikul kuni 12 kraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib vähest hoovihma sadada. Puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 7, õhtul saartel edelatuul 5 kuni 9 meetrit sekundis. Sooja tuleb 14 kuni 17 kraadi.

Kolmapäeva öösel tuleb muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Lõuna-, edelatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 meetrit sekundis. Sooja on 4 kuni 9, rannikul kuni 12 kraadi.

Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib üle mandri itta. Puhub kagu- ja lõunatuul 5 kuni 11, puhanguti 15 meetrit sekundis, saartel ja rannikul lõuna-, ja edelatuul 8 kuni 14, puhanguti 18 kuni 20 meetrit sekundis. Sooja on 13 kuni 16 kraadi.

Neljapäeva öösel on oodata pilves selgimistega ilma. Mitmel pool sajab hoovihma. Mandril puhub kagu- ja lõuna-, saartel aga edelatuul 7 kuni 12, puhanguti 15 kuni 17 meetrit sekundis. Hommikuks tuul veidi nõrgeneb. Sooja 5 kuni 12 kraadi.

Neljapäeva päeval on valdavalt pilves ja vihmane ilm. Puhub edela ja lõunatuul 6 kuni 10, puhanguti 14, saartel ja rannikul 8 kuni 12 meetrit sekundis. Õhtul on tuule kiirus kuni 15, puhanguti 20 meetrit sekundis. Sooja on 12 kuni 15 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles