Harjumaal on endiselt läbimatuid teelõike

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Harju maakonnas olid varahommikul veel läbimatud Paunküla-Vetla maantee ja Jõelähtme-Kemba maantee alguslõik, mida hakatakse puhastama ilma valgenedes.

Varahommikul enne kella 6 olid mitmed põhimaanteed lumised ja soolalumesegused ning esines kinnisõidetud lumekonarusi, kõrvalmaanteedel oli kitsaid ja tuisuvaaludega lõike.

Soolalumesegu ja lumekonarusi esines nii Tallinna-Narva ja Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Ida-Viru maakonnas, Tallinna-Tartu-Luhamaa maanteel Järva maakonnas, Valga-Uulu maanteel Pärnu maakonnas, Risti- Virtsu-Kuressaare maanteel Saare maakonnas, Tallinna-Rapla-Türi maanteel Järva maakonnas kui ka Pärnu-Paide-Rakvere maanteel.

Ülejäänud suuremad maanteed ja nende lõigud olid puhaste sõidujälgede või -radadega. Libe oli Tallinn-Pärnu-Ikla maantee Pärnu ja Ikla vahel. Puhtad sõidujäljed on lõiguti libedad ka teistel maanteedel.

Kõigil maanteedel toimuvad täiendavad lumekoristus- ja laiendustööd, vajadusel ka libedustõrje.

Ilm oli varahommikul pilves ja sademeteta, Lääne-Viru maakonnas piiras nähtavust paiguti udu.
Teepinna temperatuurid olid -4° Saaremaal, kuni -14° Kagu-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles