Jaanuar oli keskmisest üle nelja kraadi külmem

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõelist eesti meest Kuldar Leppa ei murra pakane isegi siis, kui käia väljas šortsides ja käisteta spordisärgis. Aastatepikkune karastamine on teinud 19aastasest noormehest külmaarmastaja.
Tõelist eesti meest Kuldar Leppa ei murra pakane isegi siis, kui käia väljas šortsides ja käisteta spordisärgis. Aastatepikkune karastamine on teinud 19aastasest noormehest külmaarmastaja. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Möödunud jaanuari keskmine õhutemperatuur oli -7,7 kraadi, mis on 4,2 kraadi normist madalam. Aastate keskmine õhutemperatuur on jaanuaris -3,5 kraadi.

Jaanuari õhutemperatuuri maksimum registreeriti 28. jaanuaril Võrus (6,9 kraadi), miinimum registreeriti 8. jaanuaril Tartu-Tõravere jaamas (-30 kraadi).  

Eesti keskmine sajuhulk oli jaanuaris 61 millimeetrit. Aastate keskmine hulk on jaanuaris 50 millimeetrit.

Maksimaalseks ööpäevaseks sademete hulgaks mõõdeti 26. jaanuaril Virtsus 24 millimeetrit.

Möödunud jaanuaris oli päiksepaistet keskmiselt 35 tundi. Aastate peale on jaanuaris keskmiselt 30 tundi päikesepaistet. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles