Paduvihm laastab Gruusia pealinna

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud Bathumis, mis samuti kannatab paduvihma käes.
Pilt on tehtud Bathumis, mis samuti kannatab paduvihma käes. Foto: AFP / Scanpix

Lakkamatu vihmasaju tõttu on Gruusia pealinna tänavad osaliselt vee all ning vihmavesi tungis ka kohalikku lennujaama, häirides selle tööd.

Eile öösel alanud ja ka täna jätkunud paduvihm tekitab Thbilisi probleeme, kahjustades hooneid, autosid ning uhtudes ära teid, teatab Interfax.

Mõned elurajoonid on jäänud ilma elektrita. Kahheetia maanteel võttis tulvavesi kaasa treileri ja viis selle 300 meetri kaugusele. Päästjatel õnnestus sõidukist ära tuua seal olnud juhi ja kaassõitja. Samuti kahjustas vihmavesi Thbilisi lennujaama.

Pealtnägijate sõnul langes sisse osa hoone katusest ning vihmavesi ujutas lennujaama üle. Samuti jäi lennujaam seetõttu ilma elektrita ning reisijate seas puhkes paanika.

Lennujaama juht Tamaz Andghuladze teatas Gruusia portaalie Georgian Times, et lennujaam on kipsplaadi tükkidest juba puhastatud ning töötab graafiku kohaselt. Vahejuhtumis inimesed kannatada ei saanud.

Pilte uputuse kohta saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles