Maanteeamet: kehvi teeolusid kurdeti Ida-Virumaal ja Viljandimaal

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine tee. Pilt on illusreeriv
Lumine tee. Pilt on illusreeriv Foto: Marve Järvela

Maanteeametile tuli eile teateid kehvade teeolude kohta Ida-Virumaalt ja Viljandimaalt, kuid põhimaanteede olud vastasid nende kinnitusel seisunditasemele. 

Näiteks Postimehe lugeja  sõnul oli eile õhtul täiesti hooldamata Keila-Haapsalu maantee. Lund oli viimati sadanud päeval, kuid tema sõnul olid kella 20-21 ajal sõdurajad veel täiesti koristamata ja neid markeerisid vaid autorataste jäljed, tee keskel kõrgus aga lumevall. «Üks auto oli kraavis, teine sõitis minu ees kraavi,» kirjeldas lugeja.

Maanteeameti pressiesindaja Triin Adamson ütles, et osadest piirkondadest tuli maanteeametile tõesti kaebusi eilsete kehvade teeolude kohta. Näiteks kurdeti lumiste teede üle Ida-Virumaal ja Viljandimaal. «Aga tegemist on madalama seisunditasemega teedega, kus ei peagi tee alati asfaldini puhas olema,» selgitas ta. 

Peamised maanteed olid maanteeameti hinnangul vastavalt seisunditasemele korras. 

Kallis lugeja, anna teada, kus oled sina pidanud toime tulema talviselt raskete teeoludega!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles