Julge rebasepiiga sõbrustab kassiga ja sööb töömehel peost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebane
Rebane Foto: Margus Ansu

Samal ajal, kui linnadesse seavad end sisse aedu rüüstavad ja laste mänguasju varastavad reinuvaderid, elab Kaarma vallas rebasepiiga, kes peab sõprust kassiga ning sööb lausa käest.

Selleks, et omapärase kohevsabaga kohtuda, tuleb end mõnusalt soojast tekialusest virgeks ajada hiljemalt poole kaheksaks hommikul, sest rebaseplika ilmutab end vaid talle harjumuspäraseks saanud hommikusöögi ajaks, kirjutas Meie Maa.

«Ta istub enamasti juba väravas ja ootab, millal ma tulen,» räägib tööpostil askeldav Gunnar, keda reinuvader ilmselt oma peremeheks peab. «Esialgu oli ta ikka väga arglik, aga kui nägi, et talle midagi halba ei tehta, muutus üha julgemaks ja nüüd võtab toidupala isegi näpu vahelt.»

Kuna rebane saabus õuele, kus enne teda oli end juba mugavalt sisse seadnud nimeta must emane kiisu, tuli tal maitsva kõhutäie saamiseks leppida perenaise soovidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles