Homme on vahelduseks veidi kuivem ilm

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadilm.
Kevadilm. Foto: Marianne Loorents

Reedel madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid jääb Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Vahel sajab, aga sajuhulk on enamasti väike.

Sajuhood on enamasti lörtsina, sekka tuleb ka vihma. Tuul on mandril nõrk ja valdavalt läänekaarest, saartel puhub loodetuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +2, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Laupäeva (4.04.) öösel on sadusid hõredalt. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Päevaks saab madalrõhkkond Venemaa kohalt energiat lisaks ja elavneb uuesti. Taevas kattub kõikjal pilvedega ja sajab lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on +2 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval (5.04.) jääb madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Vahel sajab lörtsi, päeval sekka ka vihma. Puhub idakaare tuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval +3 kuni +7 kraadi.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles