Homme sajab lund, lörtsi ja vihma

, ilmateenistuse sünoptik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Homme on peamiselt pilves ilm, paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul on ka vihma. Teed ja tänavad võivad muutuda väga libedaks.

Põhja poolt on Eesti kohale liikunud madalrõhulohk. See jääb siin peatuma, sest lõuna pool on kõrgrõhkkond Valgevene kohal ning samal ajal on ka Põhja-Rootsi ja Soome kohal tugevnemas külm kõrgrõhuala. Põhjarannikult alates pöördub tuul järk-järgult kirdesse ja see kannab meile külmemat õhku. Sademeid on nii lume, lörtsi kui ka vihmana. Teed ja tänavad võivad muutuda väga libedaks.

Homme on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, saartel ja läänerannikul ka vihma. Paiguti on jäidet. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s, pärastlõunal tugevneb põhjarannikul kirde- ja idatuul 5–10, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on –1...+2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles