Vaata, kus Eestis möllab kõige tugevam tuul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hommikul oli Liivi lahe põhjaosa kohta antud kolmanda astme tormihoiatus, kuid nüüd on tuul seal veidi vaibunud. Lääne- ja Põhja-Eestile on antud teise taseme hoiatus.

Täna päeval liigub aktiivne tsüklon kiiresti üle Soome lahe itta. Puhub läänetuul 15-20, puhanguti kuni 25. Täna lõunaks jõudis tormisem ilm ka Tallinnasse, kus huvilised Piritale laineid vaatama kogunesid (vaada videot!).

Õhtul tuul saartest alates nõrgeneb.

Hoiatused seisuga 15:10. Kollane - esimese taseme hoiatus (ilm võib olla ohtlik, arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud); oranž - teise taseme hoiatus (ilm on ohtlik, esineb tavatuid ilmastikunähtusi) Allikas:
Hoiatused seisuga 15:10. Kollane - esimese taseme hoiatus (ilm võib olla ohtlik, arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud); oranž - teise taseme hoiatus (ilm on ohtlik, esineb tavatuid ilmastikunähtusi) Allikas: Foto: ilmateenistus

Väinamerel puhub edela- ja läänetuul 15-20, puhanguti 25 m/s. Laine kõrgus 1-2 m.

Tuulelaevade kodulehe andmetel on Kuivastu ja Virtsu ning Heltermaa ja Rohuküla liinil liiklus hetkel graafikujärgne.

Jälgi hoiatusi siit!

Postimees ootab fotosid aadressile online@postimees.ee!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles