Ida-Eesti päästekeskus on tormiga seoses saanud üle 40 väljakutse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Seoses täna lõuna paiku Virumaal taas aset leidnud tugeva äikesetormiga kogunes kella 14.30 ajal Ida-Eesti päästekeskuse kriisireguleerimismeeskond.

Ida-Eesti päästekeskuse päästjad on täna kella 14.20 seisuga saanud Lääne-Virumaal 16 ja Ida-Virumaal 25 väljakutset. Peamiselt oli tegemist teedele ja elektriliinidele kukkunud puudega.

Ida-Eesti Päästekeskuse kriisireguleerimismeeskond asus Eesti Energialt ja kohalikelt omavalitsustelt infot koguma elektrikatkestustest olulisematel objektidel ning teesulgudest Virumaal.

Esialgsetel andmetel põhjustas äikesetorm ulatuslikumaid elekrikatkestusi Ida-Virumaal Mäetaguse, Avinurme, Iisaku ja Jõhvi vallas ja Kohtla-Järve linnas ning Lääne-Virumaal Väike-Maarja, Rakke, Tamsalu, Rakvere ja Laekvere vallas.

Kriisireguleerimismeeskond jälgib olukorda ja vahendab Eesti Energiale infot prioriteetsemate objektide kohta, kus tuleks elektrikatkestused likvideerida esmajärjekorras.

Samuti hakatakse vajadusel varustama olulisi objekte elektrigeneraatoritega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles