Suurvihm jättis grillmaja vee alla

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurvihma kätetöö Kadrina külas.
Suurvihma kätetöö Kadrina külas. Foto: Anatoli Makarevitš/Vooremaa

Teisipäevane suurvihm tõstis Jõgevamaal Kadrina külas asuva tiigi veetaset sedavõrd, et selle keskel asuv grillmaja oli pea katuseräästani vees.

«Ma ei tea, kui palju on neid majapidamisi, kus tiigi põhja jääb pöetud muru, aga meil on praegu nii,» ütles Jõgevamaal Kadrina külas elav Taavi Pirk Vooremaale.

Tiik oli servani vett täis, tiigi keskel asuv grillimajake katuseräästani vees, tünnisaun hulpis keset tiiki ja tiiginurgas parvel seisnud kilesauna oli vesi hoopis eemale viinud. «Kui vesi alaneb, jääb saun keset põldu,» tõdes ta.

Teisipäeval ujusid maja lähedal päris suured karpkalad. Kolmapäevaks oli vesi juba nii palju alanenud, et maja lähedal olev sild veest välja paistis ja majja pääses juba ka tavaliste kummikutega.

Osa majani viivast teest oli vesi õunapuude alla laiali kandnud. Niita pole sealt muidugi enne võimalik, kui kõik kivid ükshaaval muru seest välja korjatud. Sissesõidutee aga vajab uut täitmist ja kruusa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles