Kolm põrsakest kihutasid praamile

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metssead
Metssead Foto: Ove Maidla

Saarlannadel Rebeka Tiidussalul ja tema emal Rimma Liigsool õnnestus laupäeva öösel vastu pühapäeva Virtsu sadamas jäädvustada pilt sellest, kuidas kolm metsanotsut praamile kablutavad.

«Tulime kontserdilt ja sättisime tütrega ennast öise, kella kahese praami peale. Tukkusime ja ootasime praami, praam tuli ja lasi autod maha. Ning äkki vaatame, et mis sealt paremalt poolt tulemas, on need koerad või hundid,» rääkis Rimma Liigsoo lustakast juhtumist Saarte Häälele.

Tegu oli noorte notsudega, kes üksteise järel praami peale kihutasid. Kuid kuna seal seisis neil praamimees vastas, keerasid loomad ringi, tiirutasid kai peal, hüppasid lõpuks laevast vasakule poole merre ning kadusid.

«See oli tõeliselt äge vaatepilt, ja neil olid nii vahvad pikad ninad,» naeris Liigsoo, kes varem ei olnud metssiga nii lähedalt näinudki.

Vaata praamile jooksvatest metsnotsudest fotot siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles