Pärnu randa jõudis 12 000 inimest

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu rand laupäeval.
Pärnu rand laupäeval. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval sündis taas tänavune Pärnu rannaliste rekord, kui plaažil loetleti kella 15 ajal ligi 12 000 inimest. Rannavalvele teevad muret kadunud lapsed.

Rannas korda pidava General Security Service'i rannavalve vahetuseülema Anu Halgma kinnitusel ei ole nii palju rahvast Pärnu rannas tänavu veel olnud ja päevitajaid tuleb juurde. Veel kell 12 oli rannas ligi 8000 inimest. 12 000 tähendab tänavust absoluutset rannaliste rekordit.

„Muidu on rahulik, ainult kadunud lapsed teevad meile alalist muret,“ märkis Halgma. „Sellise rahvahulga sees piisab muidugi, kui vanemad lähevad hetkeks lastest eemale, kui laps ongi silmist kadunud. Lihtsaim lahendus oleks, kui lapse käe külge seotaks käepael vanema telefoninumbriga. Välismaalastel on selline lahendus üsna sagedane, eestlastel kahjuks mitte.“

Et rannas toimuvad Eesti meistrivõistlused rannajalgpallis, on sportlased vajanud abi pisivigastuste tõttu. Muidu on Halgma kinnitusel olukord rannas rahulik.

Kella 15 seisuga oli Pärnu rannas õhusooja 26 kraadi ja merevee soojuseks mõõdeti 22 kraadi. Rannas lehvib ujumist lubav roheline lipp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles