Galerii: lugejate kevadpildid, 8. nädal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees.ee kutsub oma lugejaid kevadist loodust pildile püüdma ja seda ilu teistega jagama. Antud galeriis näeb sel nädalal saadetud pilte.

Jaga vahvaid ja erakordseid kevadisi loodushetki teiste Postimees.ee lugejatega ning saada pildid aadressile loodusfoto@postimees.ee!

Huvitavamad pildid avaldame ilma- ja loodusuudiste eriküljel ilmajaam.ee ja kasutame neid ka edaspidi uudiste illustreerimisel. Galerii täieneb paar korda ööpäevas.

Igal nädalal loositakse ilmunud piltide saatjate vahel välja Postimehe karikaturisti Urmas Nemvaltsi karikatuurikogumik «Uusajaloo käsiraamat», Postimehe kaelapael ja Postimees.ee šokolaad.

Pilti saates lisage sellele kindlasti pildi autori ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed (et saaksime teiega auhinna võitmise korral ühendust võtta) ning väike kirjeldus, kus ja mida pildistatud on. Ilma autori nimeta pilte ei avaldata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles