Nädalalõpp tuleb vihmane, ent soe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:PEALE VIHMA VÕIB RIGI TÄNAVAL SAADA PORI PRITSIMISE OSALISEKS : PÄRNU, EESTI,13OCT10-peidus olevad löökaugud,loodus,linna tänavad,pritsimine,liiklus
al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES
PRN01:PEALE VIHMA VÕIB RIGI TÄNAVAL SAADA PORI PRITSIMISE OSALISEKS : PÄRNU, EESTI,13OCT10-peidus olevad löökaugud,loodus,linna tänavad,pritsimine,liiklus al/FOTO ANTS LIIGUS PÄRNU POSTIMEES Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Norra merelt Botnia lahele suunduv tsüklon põhjustab tugeva edelavoolu, mis kannab Läänemeremaadesse sooja ja niisket õhku.

Tsükloni lõunaservas on edelatuul tugev, merel ja rannikul ulatuvad tuuleiilid üle 20 m/s. Sadusid on rohkem hommikupoolikul, õhtul võib isegi päikest enne loojumist näha.

Neljapäeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edelatuul 7–12, puhanguti 15–18 m/s, saartel ja rannikul 12–17 m/s, puhanguti 22 m/s. Õhutemperatuur on 8–13 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles