Tallinna merevärava lähistele tekkis uus veekogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lainetav tänav Tallinna kesklinnas.
Lainetav tänav Tallinna kesklinnas. Foto: Postimees.ee lugeja

Suured sajuhood on Talllinna reisisadama lähistel asuva luksuskvartalisse tekitanud uue veekogu, mis katab nii tänava kui parkla.

Vihmasajud on Tallinna sadama lähistel asuva Rotermanni kvartalisse tekitanud uued veekogud, teatas Postimees.ee lugeja.

Tallinna kesklinnas, Roseni 10 maja ees laiutav hiigellombi alune tee on tema teatel läbitav vaid maasturiga ning see tee peaks kuuluma pealinnale.

Seda tänavat kasutavad sadamast kesklinna minevad turistid ning selle ääres asub ka üks hotell. Suuresti on vee alla jäänud ka samas kandis asuv Europarki parkla, kus parkimine maksab 100 krooni päev.

Kvartali arendaja Rotermann City müügijuhi Tiina-Piret Peegeli sõnul pole nad saanud ühtegi kaebust tänavatel lainetava vee kohta.

Ta lisas, et nende kinnistuga piirnevad kõnniteed hommikul enam vee all polnud ning üldiselt polnud hommikune seis enam nii hull, kui piltide pealt näha võib.

Roseni tänav Ahtri tänavast kuni Rotermanni hotellini, k.a. Metropoli hotelli esine, kuulub Tallinna linnale, Europarki kasutuses olev plats aga Roseni Kinnisvara OÜ-le, rõhutas Peegel.

Peegel täpsustas veel, et üldjuhul haldavad korteriühistuid haldus-hooldusfirmad ning igal majal on oma konkreetne haldur, kelle poole majaelanikud oma muredega saavad pöörduda, Rotermann Eesti OÜ on aga arendusfirma ning ei tegele ärihoonete ega kortermajade haldamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles