Maanteeinfokeskus hoiatab libedate teede eest

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm talveilm.
Külm talveilm. Foto: Ergo Eesmaa

Temperatuuride suurest kõikumisest ning kõrgest õhuniiskusest tingituna püsib teedel härmatise, musta jää ja libeduse oht, samuti piirab nähtavust paiguti väga tihe udu.


Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremad tugimaanteed valdavalt kuivad või soolaniisked. Kesk- ja Lõuna-Eestis oli sõidujälgede vahel ka soolalumesegu ja kinnisõidetud lund, Valga-Uulu maanteel oli paaiguti härmatist ja musta jääd, töötasid soolapuisturid.

Ilm oli sademeteta, paiguti piiras nähtavust tihe udu. Teepinna temperatuuri mõõdeti -5 kuni -13 kraadi.

Täna on Harju maakonnas Männikul avatud libedasõidurada kella 9.00-17.00. Ilmaolude muutumisel võidakse rada sulgeda, info Maanteeinfokeskuse telefonilt 1510.

Täna ja homme toimub Keilas kuumaõhupallide võistlus UpViser Cup.
Lennud on planeeritud kell 7.30-9.00 ja 16.15-17.30 ning 14.märtsil kell 7.30-9.00. Võistlused toimuvad sademeteta ja tuulevaikse ilmaga üle Keila linna. Korraldajad hoiatavad, et kuumaõhupalle jälgides ei seataks ohtu enda ja teiste liiklejate elu ja tervist. Ülelennu mugavaks jälgimiseks tuleks auto parkida vastavalt liikluseeskirjadele.

Lääne maakonnas Haapsalu-Laiküla maantee km 5,2-6,2 toimub täna kella 8.00-17.00 MTÜ Kiired ja Õlised Ridala rahvasprint, kiiruspiirang maanteel võistluste ajal kuni 50 km/h.

Viljandi maakonnas peetava II Kõpu rahvaralli ajal täna kella 8.00-19.00 on Viljandi-Kilingi-Nõmme maantee km 99-100 ja Kõpu-Tori maantee km 3-4 kiiruspiirang 30 km/h. Käsitletud teelõiku kasutatakse võistlusautode ülesõiduks stardikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles