Rongid pääsevad vaevaliselt läbi lume taas liikuma

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumme kinni jäänud Tallinn-Valga rong Ülemistel.
Lumme kinni jäänud Tallinn-Valga rong Ülemistel. Foto: Hendrik Kärner

Hommikul takerdunud reisirongiliiklus jätkus pealelõunal tõrgeteta.

Mitmelt liinilt saabusid teated, et eile ja ööl vastu tänast mahasadanud paks lumi takistas rongide liikumist. Varahommikuse seisuga oli häritud Tallinn-Tartu reisi nr 210 (6:40 Tallinnast), Tallinn-Pärnu reisi nr 231 (6:58 Tallinnast), 374 Türi-Tallinn (6:20 Türilt) sõiduplaanikohane edasijõudmine.

Kui Tallinn-Pärnu ja Türi rongide hilinemine piirdus poole tunniga, siis Tallinn-Tartu-Valga rong pääses lumehangest Ülemiste jaama läheduses alles peale kella 13 päeval.

Tartust Valga suunas saadetakse teine rongikoosseis, mis õhtust Valga-Tallinn reisi õigeaegselt alustada saab, nii et varemtoimunud sündmused selle rongi sõidugraafikut ei riku.

Küll hilineb mõnevõrra Tallinn-Tartu rongi 0012 väljumine, mis ootab, kuni teepuhastusmasin Balti jaama ja Ülemiste jaamade vahe ära puhastab.

Vaatamata kõigile jõupingutustele ei saa Edelaraudtee lõplikult kinnitada, et praegustes rasketes ilmaoludes õnnestub rongidel sõiduplaanist kinni pidada. Seetõttu soovitab firma sõiduplaaniinfot täpsustada infotelefonil 1447 ning palub vabandust tekkida võivate ebamugavuste eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles