Lätis tiigist leitud krokodilli ähvardab magamapanek

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti ühes aianduskoperatiivis tekitas nädalavahetusel elevust ringi uitav krokodill, kelle tuletõrjujad lõpuks kinni püüdsid.
Läti ühes aianduskoperatiivis tekitas nädalavahetusel elevust ringi uitav krokodill, kelle tuletõrjujad lõpuks kinni püüdsid. Foto: Corbis/ Scanpix.

Kui ühe Läti aianduskooperatiivi tiigist leitud niiluse krokodilli omanik jääb ilma vastavast loast, ähvardab tema lemmikut magamapanek.

Lätis eelmisel pühapäeval suvitajaid ehmatanud ligi pooleteisemeetrise niiluse krokodilli Totoša saatus sõltub keskkonnaministeeriumist, vahendab novonews TV5 uudiseid.

Praegu püüab loomaomanik Oleg Sudarikov oma lemmikut Riia loomaaiast tagasi saada, see aga sõltub Läti keskkonnaministeeriumist.

Kui omanik saab vastava loa, võib ta lemmiku koju viia, kui ei, siis ähvardab looma magama panemine, sest Riia loomaaed soovib agressiivsest ja ettearvamatust kostilisest vabaneda.

Loomaaia esindaja ütles TV 5 uudistesaatel, et niiluse krokodille ei soovi oma kollektsiooni ükski zoo ning nende asutusel õnnestus juba aastate eest kahest isendist vabaneda.

Niilus krokodill Totoša omanik Oleg Sudarikov viib juba aastaid oma lemmiku suveks suvilasse ning hoiab teda seal terraariumis.

Lemmikloomal aga õnnestus eelmisel pühapäeval taas kord  omanik üle kavaldada ja plehku panna.

Esialgu arvati, et tegu on alligaatoriga.

Videod niiluse krokodilli püüdmisest näeb siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles