Lõhkenud veetoru sulges Põhja-Tallinna ühe tuiksoone

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Lõhkenud veetoru sulges liikluse Põhja-Tallinna ühel tihedama liiklusega teelõigul, ühtlasi sõideti seal tagant sisse politseiautole.


Pelgulinna sünnitusmaja lähikonnas, Sõle tänav 18 maja juures lõhkenud veetoru tõttu pääses vesi sõiduteele ning seetõttu on liikluseks suletud teelõik Sõle ja Härjapea tänavate ristmikust kuni Sõle tänaval asuva Neste bensiinijaamani, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) põhja prefektuuri pressiesindaja.

Suletud teelõigul pääsevad liikuma vaid bussid, mis on samuti ühel suunal ümbersõidule suunatud, teatas Raepress.

Ümber sõita saab Kolde puiestee ja Ristiku tänava kaudu. Liiklust reguleerivad politseipatrullid.

Trolliliiklus 9. liinil on suletud.

Postimees.ee fotograafi sõnul seisavad trollid avarii tõttu, kus Volkswagen Golf sõitis tagant sisse politseiautole. Avarii teinud sõidukid asuvad nimelt tee peal nii, et trollid ei mahu neist mööda sõitma. Avarii juhtus Koplist Kristiinesse viival sõidusuunal.

Fotograafi kirjelduste kohaselt on teel jää ja vee segu, mis on äärmiselt libe ja võib kahjustada auto pidurisüsteemi.

Pealtnägijate sõnul on Sõle tänava sünnitusmaja ees lausa väikene tiik ja sahad lükkavad seal jääsegust vett kokku, vahendas Raepress.

Veeavarii põhjuseks on tõenäoliselt külmumise tõttu toimunud maapinna nihked, mis põhjustasid veetoru purunemise. AS Tallinna Vesi suunas sündmuskohale kõik avariimeeskonnad ning praeguseks hetkeks on veeleke tuvastatud ning ka suletud.

Koostöös erinevate linnahooldusfirmadega on hetkel käimas tagajärgede likvideerimine, muuhulgas suunatakse tänavale valgunud vesi lumesahkade abil tagasi kanalisatsioonikaevudesse.

Toru parandustöid raskendavad keerulised ilmastikutingimused, mistõttu võivad kaevetööd jätkuda kuni hiliste õhtutundideni.

Seega jääb liiklus Sõle tänaval tänase päeva jooksul häirituks ning autojuhtidel palutakse Sõle tänava alguse piirkonda vältida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles