Üleskutse: pildista talvist loodust!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külmunud puu Kernu vallas
Külmunud puu Kernu vallas Foto: Silver Teigar

21. detsembri õhtul algas talv koos kõige selle juurde kuuluvaga - sadas laia lund ja külm näpistas. Postimees.ee kutsub lugejaid talve kauneid hetki jäädvustama ning muinasjutulisi looduspilte teistega jagama.


Pildistasid lummemattunud maastikku või habrast lumehelvest? Märkasid linde toidupoolise kallal nokitsemas või pakase maalitud vigureid järvejääl?

Jaga vahvaid ja erakordseid loodushetki teiste Postimees.ee lugejatega ning saada pildid aadressile loodusfoto@postimees.ee! Huvitavamad pildid avaldame ilma- ja loodusuudiste eriküljel ilmajaam.ee ja kasutame neid ka edaspidi uudiste illustreerimisel.

Kord nädalas loositakse ilmunud piltide saatjate vahel välja Postimehe karikaturisti Urmas Nemvaltsi tehtud piltidega kalender ja Postimees.ee šokolaad.

Pilti saates lisage sellele kindlasti pildi autori ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed (et saaksime teiega auhinna võitmise korral ühendust võtta) ning väike kirjeldus, kus ja mida pildistatud on. Ilma autori nimeta pilte ei avaldata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles