Ilm jääb pilvehalliks

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrghooned Tallinnas.
Kõrghooned Tallinnas. Foto: Stanislav Moškov / Bravo!

Homne ilm on enamasti pilves, sajab vähest vihma ja lörtsi.

Pühapäeval laieneb madalrõhuala serv Läänemere idakaldale, teatab Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituut. Täna öösel on pilves selgimistega ilm. Saartel ja Lääne-Eestis võib veidi lörtsi ja vihma sadada. Paiguti on udu. Puhub kagutuul 5-10, puhanguti 12, saartel 8-12, puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0..+4, Kirde-Eestis kohati -2°C.

Homme päeval on enamasti pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub kagutuul 5-10, puhanguti 12-15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 2..6°C.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et kuna prognoositavalt õhtu- ja öötundidel Mandri-Eestis (peamiselt Kirde-Eestis) temperatuurid vähesel määral langevad, püsib teedel libeduse oht.

Täna pärastlõunal enne kella nelja olid põhi- ja suuremad tugimaanteed valdavalt kuivad, paiguti niisked, Võru maakonnas soolaniisked.

Ilm oli pilves ja sademeteta. Põlva maakonnas oli kohati kerge udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +4 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -1 kraadini Kirde-Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles