Tallinn hoiatab homse lumetormi eest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm Tallinnas 23. novembril 2008. a.
Lumetorm Tallinnas 23. novembril 2008. a. Foto: Peeter Langovits

Toetudes lähipäevade ilmaprognoosile on alates teisipäeva varajastest hommikutundidest oodata uut tugevat lume- ja lörtsisadu, mis kestab terve päeva, hoiatab Tallinna kommunaalamet.

Tallinna kommunaalameti lepingupartnerid - tänavapuhastusfirmad jälgivad operatiivselt ilmastikutingimusi ning võimaliku eriolukorra tekkimisel on kõrgendatud valmisolekus kogu olemasolev tänavakoristustehnika, vahendas Raepress.

Jätkuvalt on tagatud ööpäevaringne valmisolek lume-ja libedusetõrje teostamiseks, kinnitas kommunaalamet.

«Soovitame suverehvidega sõidukid jätta parkimiskohtadele, ning sõidukeid parkides palume veenduda, et sõiduk ei takistaks lume- ja libedustõrjetööde teostamist sõidu- ja kõnniteedel,» ütles kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg. «Jalakäijad peaksid arvestama võimaliku libedusega ja kasutama ilmaoludele vastavaid, talviste tallamustritega jalanõusid.»

Lume tulekuks võiks teha ettevalmistusi ka aedades. Lumeraskuse all murduvate okaspuude (elupuu, kadakad, jugapuud jt) kaitseks on mõistlik siduda oksad tüve lähedale kokku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles