Üleskutse: pildista sügist!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arooniapõõsa otsa kasvama roninud kõrvits.
Arooniapõõsa otsa kasvama roninud kõrvits. Foto: Toomas Huik

Sügis oma värvikirevuse ja rohkete andidega on kohal ning Postimees.ee kutsub sel puhul lugejaid piltide vahendusel seda looduse ilu ja rikkust teistega jagama.


Pildistasid põnevaid hetki sügistormist või kaunist värvidemängu? Märkasid taevalaotuses enneolematut rändlinnuparve? Tõmbasid peenrast välja eriskummalise porgandi või kasvatasid erakordselt suure kõrvitsa?

Jaga vahvaid ja erakordseid loodushetki teiste Postimees.ee lugejatega ning saada pildid aadressile loodusfoto@postimees.ee! Huvitavamad pildid avaldame ilma- ja loodusuudiste eriküljel ilmajaam.ee ja kasutame neid ka edaspidi uudiste illustreerimisel.

Iga nädal loositakse ilmunud piltide saatjate vahel välja Postimees.ee vihmavari.

Pilti saates lisage sellele kindlasti pildi autori ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed (et saaksime teiega auhinna võitmise korral ühendust võtta) ning väike kirjeldus, kus ja mida pildistatud on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles