Tulemöllu trotsivad tuletõrjujad said pisut puhata

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

California osariigis Los Angelese ümbruses 26. augustil alguse saanud maastikupõleng ei ilmuta vaibumise märke, kuid soodsa ilma tõttu said tulega võitlevad tuletõrjujad pisut puhata.


Eile hoiatasid tuletõrjujad, et raevukas tuli võib kontrollimatult levida veel kaks nädalat. Täna olid tuletõrjujad aga lootusrikkamad ning nad avaldasid lootust, et kõrgenenud õhuniiskuse ja jahenenud temperatuuride toel õnnestub neil leegid Wilsoni ning San Gabrieli mägedes asuvate telekanalite, raadiojaamade, mobiilsidefirmade ja korrakaitseagentuuri sidemastidest eemale juhtida, vahendas Reuters.

Tuhanded tuletõrjujad peavad juba ligi nädal aega võitlust tulekahjuga Angelese rahvusmetsas. Leekides on hukkunud kaks kustutustöödel osalenud tuletõrjujat, hinnanguliselt 10 000 inimest on kodudest evakueeritud ning leekides on hävinud üle 50 000 hektarit metsa ja vähemalt 62 majapidamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles