Jaanalinnutibude koorumist saab jälgida otse-eetris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanalind.
Jaanalind. Foto: Elmo Riig / Sakala

Augusti lõpus või septembri alguses kooruvad Muhu jaanalinnufarmis jaanalinnutibud, mis on välja haudutud looduslikul teel. Tibude koorumist ja suurte lindude tegemisi saab jälgida nii otsepildis kui ka arhiividest aadressil www.digisilm.ee.

Digisilm Pro OÜ koostöös Muhu jaanalinnufarmiga paigaldas juuli alguses linde jälgima digitaalsed kaamerad, et kõigil oleks võimalus näha nende suurepäraste lindude igapäevaseid toimetusi.

Vahepealse aja jooksul on linnud pessa munenud 14 muna ja sisustanud oma aega tibude haudumisega. Esimeste tibude koorumist on oodata 25. augustil.

Digisilm Pro OÜ on 2006. aastal asutatud ja Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, mille põhitegevusalaks on videovalve lahenduste pakkumine üle interneti nii eraisikutele kui väikeettevõtetele ning missioonikriitiliste ja professionaalsete videovalve lahenduste loomine.

Digisilm kasutab oma installatsioonide tegemisel ainult täisdigitaalset IP-kaameratel põhinevat tehnoloogiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles