Töömehi kurvastas toonekure hukkumine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Uibopuu ja Riho Lilleorg matsid hukkunud kurepoja.
Uku Uibopuu ja Riho Lilleorg matsid hukkunud kurepoja. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tarvastu vallas Arunda talu mail hukkus kihutava auto ette jäänud kurepoeg. Õnnetust pealt nägema juhtunud mehed tuletavad autojuhtidele meelde, et teel kõndivate lindude ja loomade suhtes tuleks olla tähelepanelik.


Arunda talu mail posti otsas asuvas pesas koorus tänavu kolm valge-toonekurepoega, kellest üks jäi teisipäeval kollase Sisu veoauto ette.



«Kusagil Mustla pool parandatakse teed ja kruusa vedavad veoautod kihutavad siit mööda suisa sõiduauto kiirusega,» rääkis kõrvaltalus elav Riho Lilleorg. Ta ei osanud täpsustada, mis firma veokitega tegemist oli.



Noormehe jutu järgi juht küll pidurdas korraks, kuid kihutas siis peatumata edasi. Mõni autojuht oli tee ääres linde märgates signaali andnud.



Et sealsamas otsis toitu veel neli kurge, otsustas noormees manitseda juhte kihutamast. Kui nood märguande peale ei peatunud, oli ta kurepoja esialgu tee äärde jätnud, et kihutajad teda nähes veidigi jalga gaasipedaalilt tõstaksid.



Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles