Pikselöögid süütasid Jõgevamaal maju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pikne
Pikne Foto: Toomas Huik

Eile pärastlõunal süütas äike Jõgevamaal kaks taluhoonet, ühes laudas põlesid sisse 20 kana, kuid loomad suudeti päästa.

Päästeameti häirekeskusele teatati eile kell 15.46, et Jõgeva maakonnas Puurmani vallas Laasme külas on pikselöögist süttinud kõrvalhoone.

Kustutustöid raskendasid hoones olnud gaasiballoonid ja bensiinikanistrid. Tänu päästjate tublile tööle hoiti siiski ära tule levik lähedalasuvale elumajale.

Vaid pool tundi hiljem, kell 16.19 teatati häirekeskusele teisestki tulekahjust, mille oli põhjustanud välk. Jõgeva maakonnas Pajusi vallas Aidu külas süttis pikselöögist ühise katuse all olnud laut koos kõrvalhoonetega.

Lauta põles sisse 20 kana, kõrvalhoonesse traktor ja 2000 liitrit diiselkütust. Elanikud päästsid laudas olnud loomad. Kohapeal anti esmaabi kahele kannatanule, kes olid saanud kergeid põletushaavu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles