Lähipäevil püsivad kõrged soojakraadid

Anna Ploompuu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmateenistuse andmetel on neljaks päevaks lubatud soojakraade päevasel ajal kuni 28, samuti tuleb olla valmis hoovihmadeks ja äikeseks.

Täna on vahelduva pilvisusega ilm, pärastlõunal sajab kohati hoovihma ja võib olla äikest. Puhub läänekaare tuul 2–7, põhjarannikul kuni 9 m/s. Sooja on 20–25, kohati kuni 27 kraadi, vahendab ilmateenistus.

Pühapäeva ööseks lubatakse 10–15 soojakraadi, päevased temperatuurid jäävad 22–27 soojakraadi vahele. Ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega ning sajuta, puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s.

Algavaks nädalaks lubatakse öiseteks soojakraadideks 11–17. Esmaspäeva hommikul sajab ilmateenistuse andmetel Lääne-Eesti saartel hoovihma, puhub kagutuul 3–9 m/s. Päevased soojakraadid jäävad vahemikku 19–28, saartel 19–20. Ilm on vähese ja vahelduva pilvisusega, Lääne-Eestis sajab mitmel pool hoovihma, on äikeseoht. Puhub kagutuul 3–9 m/s.

Teisipäeva öösel on 13–18 kraadi sooja, Lääne-Eestis sajab mitmel pool hoovihma, on äikese oht, puhub kagutuul 3–9 m/s. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool hoovihma, on äikest. Pärastlõunal saju võimalus väheneb. Pühub kagutuul 5–10, saartel ja rannikul puhanguti 12–15 m/s. Õhtul pöördub tuul Liivi lahe ümbruses lõunakaarde ja nõrgeneb. Sooja on 23–28 kraadi.

Juuli viimasel päeval, kolmapäeval jäävad öised temperatuurid vahemikku 14–18 kraadi. Mitmel pool sajab hoovihma ja on äikeseoht. Puhub lõunakaare tuul 4–10, põhjarannikul öö hakul puhanguti 12 m/s. Päevased temperatuurid kolmapäeval lähevad võrreldes eelnevate päevadega pisut jahedamaks, jäädes 19–24 soojakraadi vahele. Ilm on pilves selgimistega, mitmel pool sajab hoovihma, on äikeseoht. Puhub muutliku suunaga tuul 2–6 m/s, Lääne-Eestis lõunakaarest 3–8 m/s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles