Lähipäevade ilm: muudkui hoovihma ja äikest

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eesti meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi prognoosi kohaselt püsib uue nädala alguses vahelduva pilvisusega soe ilm, kohati sajab hoovihma ja on äikest.

Esmaspäeva öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lõuna-Eestis sajab kohati hoovihma ja on äikeseoht, mõnel pool võib tekkida ka udu. Päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hoovihma sajab mitmel pool, enamasti Lääne-Eestis, samuti on võimalik äike. Öösel puhub idakaare tuul 1–7 ja päeval 2–7 m/s. Sooja on öösel 11–17 ja päeval 20–27 kraadi.

Teisipäeval on nii öösel kui päeval vahelduva pilvisusega ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub idakaare tuul 2–7 m/s. Sooja tuleb öösel 12–18, päeval 23–28, rannikul kohati 20 kraadi.

Kolmapäeval püsib vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib sadada hoovihma ja olla äikest. Puhub idakaare tuul 3–9, saartel kirdetuul puhanguti 13 m/s. Sooja on öösel 13–19 ja päeval 23–31 kraadi.

Ka neljapäeval tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Öösel sajab kohati ja päeval mitmel pool hoovihma ning on äikest. Puhub idatuul 3–8 m/s. Sooja on öösel 15–20, päeval 21–28, saartel 18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles