Õhtul võib lisaks äikesevihmale tulla rahet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis on oodata äikesevihma, võimalik on ka rahe.
Eestis on oodata äikesevihma, võimalik on ka rahe. Foto: Toomas Huik

EMHI ilmaprognooside osakonna teatel võib õhtul sadada äikesevihma, mida saadavad tugevad tuuled. Lisaks võib tulla ka rahet.

Eesti on endiselt väga soojas õhumassis, mistõttu on sooja 23-29 kraadi, rannikul kohati kuni 18 kraadi. Küll aga tekivad päevasel ajal rünksajupilved, mida saadab mõnel pool ka äike ja rahe. Puhub muutliku suunaga tuul kuni 6 m/s, Lääne-Eesti saartel on põhjakaaretuul 4-10 m/s.

Öösel on Ida-Eestis selge või vähese pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Lääne-Eestis on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati võib hoovihma sadada. Paiguti võib tekkida udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, saartel põhjakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Homme on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma ja on võimalik äike. Puhub kirde- ja idatuul, saartel ja läänerannikul ka põhjatuul 4-10 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja on 21-27 kraadi, rannikul kohati 18 kraadi.

Nädalavahetusel on ilm pilves selgimistega. Kohati võib sadada hoovihma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles