Tallinna bussid jäid hommikul lumme kinni

Jarmo Siim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamäe tee Tallinnas
Linnamäe tee Tallinnas Foto: Artur Sadovski.

Hommikuse tipptunni ajal oli Tallinna autobussikoonise (TAK) teatel probleeme paljudel pealinna bussiliinidel seoses ilmaoludega.

«Sellist bussiliini täna polegi, mis ei hilineks,» rääkis TAKi pressiesindaja Sirje Roht Postimees.ee'le. «Bussid on lumes kinni ja tehnoabi sikutab neid ühekaupa välja.»

5. liinil ei saanud bussid Helmiku mäest üles ja tehnoabi pidi sinna kogunenud 4 bussi ühekaupa üles tassima.

17A. liinil jäid 2 bussi bussijaama platsil lumme ja tehnoabi veab neid parajasti välja. Sealne plats on nii lund täis, et see segab isegi kaugliinibusse.

18. liinil jäid 2 bussi Pärnu maanteel Laagri lõpp-peatusse kinni - seal oli busside tagasipöörde kohal lumi koristamata.

29A. liini lõpus Iru Hooldekodu juures vajus buss suure lume tõttu teelt välja kraavi ja tuli välja vedada

33. liinil jäid Kauge peatuses 2 bussi lume ja libeduse tõttu kinni ning 35. liini bussidest jäid 2 tükki Seli lõpp-peatuse platsil lumme kinni.

Kella 11 paiku seisis pool tundi Reinu peatuses risti teel ühistranspordi buss liinil 58, mis oli paksus lumes kinni.

60. liinil jäi buss Linnamäe teel lumme kinni ning 63. liinil jäi buss Narva mnt. Kelluka peatuses lumme

Enamus hommikustest lumes istunud bussidest on praegu liinidel, vaid bussijaamas ja Pärnu mnt. Laagri peatuses on olukord veel lahendamisel.

Hästi olid Rohu sõnul hommikul korras näiteks Pirita ühistranspordirada, Sõpruse puiestee ja Mustamäe tee. Samas olid paljud bussipeatused üle linna täiesti puhastamata ja bussid jäid seal lumme kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles