Metsaistutustalgutel osales üle 500 vabatahtliku

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsaistutus
Metsaistutus Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees.

Eesti Metsaselts korraldas täna üheteistkümnes maakonnas metsaistutustalgud, millel osales üle viiesaja vabatahtliku.


Kümmekond Ambla vallavalitsuse töötajat ja looduskaitsega seotud inimest rassisid kaheaastaseid kuusetaimi istutada Väike-Maarja vallas Aavere külas Kaasiku kinnistul, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Mets on meie rahvuslik rikkus, pakkudes tööd ja leiba tuhandetele inimestele, kuid nii suure täienduse said erametsad talgute korras esimest korda.

Aavere külas talgupäeva juhtinud MTÜ Minu Mets juhataja Ülle Läll peab väga õigeks, et talgulised üle Eesti tänavu just erametsaomanikele appi läksid.

«See materjal, mis siit metsast pärast tuleb, läheb ju kõigi jaoks ja seda enam on minu arust õige ka eramaadele tähelepanu pöörata, sest tegelikult on metsa istutatud ka eramaadele juba ajast-aega, kuid sellele on vähe tähelepanu pööratud,» ütles Läll.

Metsanädalal istutatakse 40,7 hektarit erametsi, mulda saab 76 400 kuusetaime, 500 kaske, 6000 mändi ja 1100 ebatsuugat. Nädala pärast laupäeval kutsub RMK kõiki vabatahtlikke riigimetsa istutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles