Vaata pilte: Torontos kuulutati lumetormi tõttu välja eriolukord

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Fotograaf Kerly Ilves oli läinud nädala neljapäeval ja reedel Kanadas Torontos tunnistajaks lumetormile, mille tõttu kuulutati linnas välja eriolukord.

Lumesadu tabas kohalikke ootamatult, sest Kanadas, eriti suurlinnas Torontos on ilm väga muutlik ja möödunud talved on olnud lumevaesed, meenutades pigem pikka sügist kui talve.

Linnas kuulutati välja eriolukord ning elanikel soovitati jääda kodudesse. Inimesed võtsid soovitust tõsiselt, sest leidus palju kodusid, kust keegi polnud reede hommikul väljunud, eramajade kõnniteed olid läbimatud ja vaid mõni üksik kohusetundlik kühveldas rada puhtaks.

Samasugune kaos valitses ka suurtel teedel - üksikud autod ja bussid pressisid läbi suurte lumevaalude.

Üksikud lapsed, kes vanematega lumes sumpasid tundsid muidugi suurt rõõmu. Kõige vähem oli olukord meeltmööda majaomanikele, kes alles laupäeva hommikuks, kui kõiki tormi üleelajaid tervitas soe päike, olid suutnud oma majaesised puhtaks kühveldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles