Maanteeinfokeskus hoiatab libeduse eest teedel

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula / Postimees

Maanteeinfokeskuse teatel on suuremad maanteed eilse lume- ja lörtsisaju järel valdavalt rahuldavas seisus, kuid mitmel pool tuleb autojuhtidel siiski arvestada libedusega.

Eile Lääne-Eesti saartelt alguse saanud lume- ja lörtsisadu liikus öö jooksul üle Eesti itta. Varahommikul oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavalt rahuldav, teekatted olid peamiselt soolalumesegused, soolamärjad või -niisked. Piirkonniti oli teedel kinnisõidetud lund ja esines libedust.

Maanteeinfokeskuse teatel tuleb libedusega eriti arvestada ristmikel, teelaiendustel, sildadel, viaduktidel ja raudteeülesõitudel. Kõikjal teostatakse lume- ja libedusetõrjet.

Ilm oli varahommikul pilves ja peamiselt sajuta. Õrna vihma sadas paiguti Saare, Pärnu ja Viljandi maakonnas. Lääne-, Põhja-, Kesk- ja Lõuna-Eestis piiras kohati nähtavust udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku 0,5 külmakraadist saartel 2,5 miinuskraadini mandril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles