Maanteeinfo: teekatted on peamiselt kuivad või soolaniisked

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee.
Maantee. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Varahommikul enne kella 6 oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavalt hea.

Teekatted olid peamiselt kuivad või soolaniisked. Üksikutel lõikudel oli sõidujälgede vahel vähest soolalund või kinnisõidetud lund.

Harju maakonnas oli sõidetavus rahuldav. Öisest lumesajust kergelt lumised ja lõiguti libedad teekatted olid muutumas libedusetõrjest soolamärgadeks.

Ilm oli hea nähtavusega ja peamiselt sademeteta. Teepinna temperatuure mõõdeti -4 kraadist Põhja-Eestis kuni -12 kraadini Lõuna-Eestis.

Päeval levib lumesadu Edela-Eestist kirde suunas. Võib kergelt tuisata.

Liikluspiirangud:

Teeäärsete puude raietööde tõttu on täna Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Ellamaal (29.km) kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Lääne-Viru maakonnas Võle-Vainupea-Kunda maanteel Pajuveskil (12.km) on laadimistöödega seoses orienteeruvalt 22.jaanuarini piiratud kiirust 30 km/h

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles