Tulev nädal toob taas plusskraadid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnukeste rõõmuks muutub ilm pehmemaks. Pildil tihased.
Linnukeste rõõmuks muutub ilm pehmemaks. Pildil tihased. Foto: Peeter Langovits

Meteoroloogia ja hüdroloogia instituut prognoosib lähipäevadeks peamiselt miinuskraade, kuid järgmise nädala keskpaigast võib termomeeter kohati taas plusskraade näidata.

Esmaspäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega, päeval vahelduva pilvisusega ilma. Öösel ja päeval võin kohati sadada kerget lund. Öösel puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, päeval edelatuul tugevneb 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Öösel tuleb külma -3 kuni -10, Kagu-Eestis kuni -12 kraadi. Päeval tuleb külma -1 kuni -7 kraadi, kirjutab BNS.

Teisipäeva öösel hakkab pilvisus tihenema, saartel ja kohati rannikul sajab vähest lund ja lörtsi, paiguti võib veidi tuisata. Hommikuks levib lumesadu Lääne-Eesti kohale. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, saartel, rannikul puhanguti 13 m/s. Päeval on peamiselt pilves ilm, sajab lund, saartel ja läänerannikul lörtsi. Kohati võib veidi tuisata. Öösel tuleb külma -2 kuni -8, kohati -10 kraadi. Saartel jääb õhutemperatuur vahemikku 0 kuni +2 kraadi. Päeval tuleb külma -1 kuni -7 kraadi, saartel ja läänerannikul jääb õhutemperatuur vahemikku 0 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeval on nii öösel kui ka päeval oodata pilves selgimistega ilma, mitmel pool sajab lund ja lörtsi. Öösel lõuna- ja edelatuul, saartel läänekaare tuul 3-8 m/s. Päeval puhub lõuna- ja edelatuul 5-11 m/s. Külma tuleb öösel -1 kuni -7, Ida-Eestis -8 kuni -12 kraadi, saartel jääb öine õhutemperatuur vahemikku 0 kuni +1 kraadi. Päeval jääb õhutemperatuur vahemikku +2 kuni -4 kraadi, Ida-Eestis tuleb külma kuni -7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles