Uusaastaöö tuleb sademeterohke

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilutulestik ja melu Tallinnas Vabaduse väljakul
Ilutulestik ja melu Tallinnas Vabaduse väljakul Foto: Peeter Langovits

Meteoroloogia ja hüdroloogia instituudi (EMHI) teatel on vana-aasta õhtul oodata sademeid.

Ööl vastu homset on oodata mõõdukat lörtsisadu, sajab ka lund ning Lääne-Eestis vihma. Paiguti võib tuisata. On suur jäiteoht. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 14-16 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel kuni +2 kraadi, hommikuks temperatuur tõuseb kõikjal.

Selle aasta viimasel päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma või lörtsi, õhtuks saartel saju võimalus suureneb. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 14-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Uus aasta algab pilves ilmaga. Öösel sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, saartel ja rannikul 13-18, puhanguti 22 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi.

Ka 1. jaanuari päeval on pilves ilm. Sajab enamasti vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-12, saartel ja rannikul 13-18, puhanguti 22 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles