Maanteeinfo: teed võivad olla paiguti libedad

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Lugeja foto

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavas osas rahuldav, kuid Harju, Rapla, Pärnu ja Lääne-Virumaa maakonnas olid teekatted pinnatuisust tingituna kohati libedad.

Sõidujäljed olid peamiselt puhtad ja kuivad, kohati ka soolaniisked. Sõidujälgede vahel esines paiguti kinnisõidetud lund.

Teepinna temperatuure mõõdeti vahemikus -4 kraadist saartel kuni -19 kraadini Ida- ja Kesk-Eestis.

Liikluspiirangud

Põrkepiirete remonttöödeks piiratakse täna tööde tsoonis kiirust kuni 30 km/h ja liiklust reguleeritakse fooridega Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel asuval Aluvere viaduktil.

Kaablitöödeks piiratakse tööde tsoonis sõidukiirust kuni 30 km/h Viljandi maakonnas Imavere – Viljandi – Karksi-Nuia maanteel Mataperas.

Seoses tee üleujutusega on liiklusele suletud Ida-Viru maakonnas Jaama-Kuningaküla tee 9,7-10,3 kilomeetril. Ümbersõit on tähistatud.

Seoses lume veoga piiratakse tööde tsoonis sõidukiirust kuni 30 km/h Järva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maanteel Järva-Jaanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles