Maanteeinfo: väiksematel teedel on raskelt läbitavaid lõike

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine maantee.
Lumine maantee. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus suurematel riigimaanteedel valdavalt rahuldav, kuid väiksematel teedel oli raskelt läbitavaid lõike.

Teekatted olid lõiguti puhtad, lõiguti kerge lenduva lumega. Teede servades esines tuisuvaale. Oli pinnatuisku ning Lääne- ja Kesk-Eestis sadas hooti lund. Nähtavus oli piiratud. Kõikjal pinnatuisuga lõikudel tuleb arvestada libedusega.

Väiksematel teedel oli raskelt läbitavaid lõike.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -3 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -11 kraadini Kirde-Eestis.

Hommikutundidel ja päeval tuisuhood jätkuvad ning Lääne-Eestis sajab lund. Teede servadesse tekib tuisuvaale ning libeduse oht pinnatuisuga lõikudel püsib.

Liikluspiirangud:

Rapla maakonnas Rapla-Järvakandi-Kergu maanteel Järvakandis (km 29,6) remonditakse täna ja homme elektriliine. Kiiruspiirang on tööde ajal 50 km/h.

Kolmapäevani on kaablitööde tõttu tööde ajal piiratud kiirust 50 km/h Viljandi maakonnas Tartu–Viljandi–Kilingi-Nõmme maanteel Oius (49-50 km).

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles