Maanteeinfo: kõikjal on pinnatuisku, kohati libedust ja lahtist lund

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisk Tallinnas.
Tuisk Tallinnas. Foto: Liis Treimann

Varahommikul oli kõikjal pinnatuisku, kohati piiras tugev tuisk nähtavust ning teedel võib olla tuisuvaalusid, libedust ja lahtist lund.

Varahommikul enne kella kuut olid sõidutingimused põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt rahuldavad.

Saare maakonnas olid teeolud tuisust ning lumesajust tingituna kohati halvad. Teekatted olid peamiselt soolaniisked või kuivad. Tee telgjoonel ning sõidujälgede vahel oli soolalund.

Kõikjal oli pinnatuisku, kohati piiras tugev tuisk nähtavust ning teedel võib olla tuisuvaalusid, libedust ja lahtist lund.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -11 kraadist Kagu-Eestis kuni -6 kraadini Lääne-Eestis.

Maanteeinfokeskus hoiatab: vastavalt ilmaprognoosile on pühapäeval Eestis oodata väga tugevat kagutuult ja pinnatuisku, mis võib teele tuua lumevaale. Liiklustingimused halvenevad tuisu ja piiratud nähtavuse tõttu.

Õhutemperatuur on valdavalt -5 kuni-10 kraadi piires, kuid väga tugeval tuulel on erakordselt suur jahutav mõju. Kaugematesse piirkondadesse sõitmisel tuleks arvestada nädalavahetusel valitsevate järjest keerukamate liiklusoludega.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles