Maanteeinfo: lumesadu jätkub, paiguti esineb libedust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu.
Lumesadu. Foto: Toomas Huik

Varahommikul enne kella kuut oli sõidetavus põhi- ja suurematel tugimaanteedel Põhja- ja Kesk-Eestis valdavalt hea.

Teekatted olid peamiselt soolaniisked või kuivad. Katetel oli mitmel pool lenduvat lund ning sõidujälgede vahel soolalund. Libedust täheldati Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel.

Tallinna ümbruse eraldusribaga maanteede teised sõidurajad olid vähese lumega. Paiguti sadas kerget lund ja lagedatel esines pinnatuisku.

Lääne- ja Lõuna-Eestis olid sõidutingimused rahuldavad. Hooti sadas lund, puhus tugev tuul ja lagedatel tuiskas. Teekatted suurematel maanteedel olid peamiselt lumised. Teostati lume- ja libedusetõrjet.

Sajualadel ja pinnatuisuga lõikudel tuleb arvestada libedusega.

Teepinna temperature mõõdeti -4 kuni -6 kraadi. Nähtavus oli halb sajus ja pinnatuisu-aladel.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et lumesadu jätkub ja rannikualadel tuiskab.

Liikluspiirangud:

Geoloogiliste uuringute tõttu on täna Harju maakoonas Vaida-Urge maanteel Vaida ja Vaidasoo vahelisel lõigul (km-d 1-3,5) tööde tsoonis kiirus piiratud 30 km/h ja üks sõidusuund suletud.
Kuni jaanuari lõpuni teostatakse kaablipaigaldustöid Pärnu maakonnas Pärnu-Jaagupi–Kalli maanteel Vahenurme ja Kalli vahelisel lõigul (km-d 7,5-32,1). Tööde ajal on töötsoonis piiratud kiirust 50 km/h.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles