Maanteeinfo:sõidutingimused on valdavalt head

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuringus selgus muuhulgas, et inimesed hoolivad teede ja tänavate korrashoiust. Foto on illustratiivne.
Uuringus selgus muuhulgas, et inimesed hoolivad teede ja tänavate korrashoiust. Foto on illustratiivne. Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Varahommikul enne kella kuut olid sõidutingimused põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt head.

Sõidujäljed olid peamiselt kuivad või soolaniisked. Ilm oli vahelduva pilvisusega ning sademeteta.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -12,2 kraadist Ida-Virumaal kuni -3,3 kraadini Saaremaal.

Liikluspiirangud:

Vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustöödeks piiratakse tööde tsoonis kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Viimsi-Rohuneeme maantee km 0,37 kuni 2,18 Haabneemes ning Jõgeva maakonnas Sadalas Simuna-Vaiatu maantee km 25,96 kuni 26,1.

Geoloogilisteks uuringuteks piiratakse Lääne-Viru maakonnas tööde tsoonis kiirust kuni 30 km/h Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee km 142 kuni 149 Tapa-Kadrina lõigul.

Õhuliini remonttöödeks piiratakse täna ja homme sõidukiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Keila-Karjaküla maantee km 0,86.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles