Maanteeinfo: teeolud on rahuldavad, läheneb tihedam lumesadu

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesadu.
Lumesadu. Foto: SCANPIX

Varahommikul enne kella kuut olid Lääne- ja Kesk-Eestis sõiduolud peamiselt head, mujal Eestis rahuldavad.

Ida-Virumaal Tallinn-Narva maanteel Vaivara piirkonnas ja Jõhvi-Tartu maanteel Iisaku piirkonnas esines lumesaju tõttu teedel libedust. Kohatist libedust oli ka Jõgeva, Tartu ja Valga maakonnas ning Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel.

Tehakse libedusetõrjet. Lund sadas peamiselt Ida-Viru ja Võru maakonnas, nähtavus on sajus piiratud. Hiiu-, Harju- ja Raplamaal halvendas nähtavust udu, Saaremaal oli udu kohati väga tihe.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -2 kuni -4 kraadi.

Maanteeamet hoiatab: ilmaprognooside kohaselt levib tihedam lumesadu Eesti idapiirist põhja ja loode suunas. On võimalus jäite tekkeks.

Liikluspiirangud

Tartu läänepoolse ümbersõidu remondiobjektil Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee km 187.3-189.1 on maantee liiklusele avatud. Objektil kehtib kiiruspiirang 50 km/h, töötsoonis 30 km/h.
Ehitaja palub liiklejatel juhinduda kehtestatud liikluspiirangutest ja ajutisest liikluskorraldusest, kuna liiklus kulgeb üle uue trassi ja uue maanteeviadukti.

Ülenurme vallas varem avatud Rehepapi ja Lemmatsi tee jäävad samuti liiklusele avatuks, kehtib kiiruspiirang 50 km/h.

Seoses Viitna viadukti rekonstrueerimistöödega piiratakse 7.detsembril liiklust Tallinn-Narva maanteel viadukti all. Mõlemas suunas on avatud üks sõidurada ning kiirus on piiratud 30 km/h. Piirangud kehtivad kell 8.30-18.

Elektriliinide remonttöödeks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h Harju maakonnas Keila–Keila-Joa maantee esimesel kilomeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles