Teeolud on põhimaanteedel rahuldavad, libeduseoht püsib

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmane tee.
Vihmane tee. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremate tugimaanteede sõiduolud valdavalt rahuldavad.

Sõidujäljed olid peamiselt soolaniisked või -märjad, sõidujälgede vahel esines soolalumesegu, Saare maakonnas paiguti ka lörtsi.

Õrna lund sadas Lääne-, Kesk-, Lõuna- ja Kagu-Eestis ning teekatetel oli piirkonniti kerget lenduvat lund. Kohatist libedust esines Harju maakonnas Tallinna-Narva maanteel ning Põlva maakonnas.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -0,5 kraadist saartel kuni -4,5 kraadini Kirde-Eestis. Libeduseoht teedel püsib.

Liikluspiirangud:

Seoses teeremondiga on täna ja homme Põlva maakonnas Saverna-Jõksi maanteel Savernas (km 0-1,25) kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Mõniste muuseumis toimuva Päkapikumaa ürituse tõttu on tänasest kuni 9.detsembrini Võru maakonnas Mõniste-Tiitsa-Karisöödi maantee 4.kilomeetril Mõnistes kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Täpsemat informatsiooni teeolude kohta vaata www.mnt.ee või helista maanteeinfo lühinumbril 1510. Nutitelefonis on maanteeinfo kättesaadav aadressil www.mnt.ee/m/maanteeinfo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles