Raskete ilmaolude tulemus: toimunud on juba 32 liiklusõnnetust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Politsei teatel on kella 11 seisuga toimunud täna juba 32 liiklusõnnetust. Neist ühes sai inimene vigastada.

Põhja prefektuuri piirkonnas on toimunud 14, Lõuna prefektuuri piirkonnas 13, Lääne Prefektuuri piirkonnas 3 ja Ida prefektuuri piirkonnas kaks liiklusõnnetust, teatas PPA pressiesindaja Postimehele.

Üks raske liiklusõnnetus toimus Tartus Võru tänaval, kui hommikul kella 10.35 ajal sõitis linnaliinibuss üle naise jala. Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Politsei palub liiklejatele olla tähelepanelik, varuda aega ning palub veel suverehvidega sõitjatel auto parkimiskohale jätta. Jalakäijatele paneb politsei südamele teha ennast võimalikult hästi nähtavaks ja anda teed ületades autojuhtidele piisavalt aega peatumiseks.

Õnnetuse või lumme kinni jäämise puhuks tuleks alati riietuda piisavalt soojalt või varuda sõidukisse soojemad riided, kindad ning piisavalt kütust ja lumelabidas. Autost väljudes tuleb kasutada helkurvesti, et teised juhid hädapeatunut märkaks. Õnnetuse korral jääda rahulikuks, veenduda, et keegi pole viga saanud ning vajadusel kutsuda abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles